Bandırma Festivalinde 8 Çizer

Bandırma Festivalinde 8 Çizer

Bandırma Festivalinde 8 çizerin karikatür etkinlikleri.. Bu yıl 23.sü gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali' 01 Haziran 2012'de başlıyor. Bu festivalin dikkati çeken etkinliği ise, üç ayrı şehirden Bandırma'ya gelecek 

Bandırma Festivalinde 8 Çizer

Bandırma Festivalinde 8 çizerin karikatür etkinlikleri..

Bu yıl 23.sü gerçekleştirilecek olan 'Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali' 01 Haziran 2012'de başlıyor. Bu festivalin dikkati çeken etkinliği ise, üç ayrı şehirden Bandırma'ya gelecek olan 8 çizerin yapacağı aktiviteler.

İstanbul'dan Aziz YAVUZDOĞAN, Ekrem BORAZAN, Mahmut AKGÜN ve Şevket YALAZ. Ankara'dan Seçkin TEMUR, Osman Yavuz İNAL ve Muammer KOTBAŞ. İzmir'den ise Devrim DEMİRAL; yapacakları çeşitli etkinliklerle festivale renk katacaklar..

Bandırma Belediyesi'nin Kültür sanat Merkezi'nde açacakları 'Barış Karikatürleri Sergisi' festival boyunca sanatseverlere sunulurken, söyleşi ve karikatür atölye çalışmalarına da yer verecekler.

Gündüzleri bir çok etkinlik sonrası akşamları da Şevval SAM, Grup Model, Grup Karmate, Bülent ALTINBAŞ ve Gökhan SEZEN farklı günlerde sahne alacaklar.

05 Haziran 2012'de sona erecek olan festivalin kapanış konserini ise Hadise verecek.

Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski