Kedi Evi Cinayeti

Kedi Evi Cinayeti

Ünlü psikolog Alper ENGELER, 'hayvanlar üşümesin' diye yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından öldürüldü.. Kadıköy’de kedi evi cinayeti! Ünlü psikolog öldürüldü Ünlü psikolog Alper Engeler, 'hayvanlar üşümesin' diye Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından vahşice


Ünlü psikolog Alper ENGELER, 'hayvanlar üşümesin' diye yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından öldürüldü.. Kadıköy’de kedi evi cinayeti! Ünlü psikolog öldürüldü.

Ünlü psikolog Alper Engeler, 'hayvanlar üşümesin' diye Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından vahşice öldürüldü. Cinayeti işlediği gerekçesiyle 
yakalanıp gözaltına alınan Hızır Erdoğan polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kedi Evi Cinayeti

Ünlü psikolog Alper ENGELER, 'hayvanlar üşümesin' diye yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından öldürüldü..

Kadıköy’de kedi evi cinayeti! Ünlü psikolog öldürüldü
Ünlü psikolog Alper Engeler, 'hayvanlar üşümesin' diye Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir şahıs tarafından vahşice öldürüldü. Cinayeti işlediği gerekçesiyle yakalanıp gözaltına alınan Hızır Erdoğan polisteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Olay Kadıköy Moda’da 10 Ocak'ta akşam saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 49 yaşındaki psikolog Alper ENGELER oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı. İddiaya göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. ENGELER tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. 

Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan ENGELER yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Berkin ELVAN, Nuh KÖKLÜ ve şimdi de Alper ENGELER.. 


İlgili Haber: http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/kadikoyde-kedi-evi-cinayeti-unlu-psikolog-olduruldu-1616616/
Nuh KÖKLÜ / "Kartopu":
http://cartooncolors.blogspot.com.tr/2015/02/kartopu.html
Berkin ELVAN:
http://cartooncolors.blogspot.com.tr/2015/12/berkin-elvan-11032014.html


Bu içerik Kotbas Art Colors tarafından üretilmiştir.

Art Colors

Sanatın renklerine dair..

Daha yeni Daha eski